Ziraat Fakültesi’nde CABI (Centre for Agriculture and Biosciences International) Toplantısı Düzenlendi

CABI Organizasyonu’nun tanıtımı ve yayınları hakkında bilgi sunulması amacıyla, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Seminer Salonu’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya CABI Orta Doğu ve Afrika satış yöneticisi Mr. Brahim JRAH ve Online Bilgi A.Ş. temsilcisi Bora KARAYEL konuşmacı olarak katıldı. Ziraat Fakültesi ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nin farklı bölümlerinden öğretim üye ve elemanlarıyla öğrencilerinin yanı sıra, ÇOMÜ Kütüphanesi’nden yetkililerin de bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen toplantıda, CABI yetkilisi Mr. Brahim JRAH’ın yaptığı sunumun ardından, ortak çalışma alanları, ‘ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi’nin ‘CAB Abstracts’ veri tabanında taranması ile birlikte, ortak yürütülebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.