Ziraat Fakültesi’nde Bölüm Başkanları Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda 15.11.2017 tarihinde bölüm başkanları toplantısı yapıldı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fakültemizin gelişimi ve kurumsallaşması adına yapılan ve yapılması planlanan üretim ve faaliyetler öncelikli olarak ele alındı. Sonrasında, ‘Tarım, Orman ve Su Ürünleri Konseyi’ tarafından görüş istenen muhtemel sistem değişikliği ile Fakültelere öğrenci kabulündeki puan türü hakkında değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca, Ziraat Fakültesi’nin ‘Mekan Komisyonu Raporu’ irdelenerek, mekan dağıtımları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Fakülte ile ilgili birimlerin sorunlarının da değerlendirildiği toplantıda, atılması gereken adımlarla ilgili bölüm başkanlarının görüşleri alındı. Toplantıdan çıkan görüşler doğrultusunda hazırlanan ilke kararların Fakültemiz Yönetim Kurulu’na sunularak, gerekli görülen uygulamaların başlatılması oy birliğiyle kabul edildi.