Ziraat Fakültesi’nde Birinci Sınıflar İçin ‘Oryantasyon Programı’ Düzenlendi

Bu yıl 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrenciler için 28 Eylül 2017 tarihinde, Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi. Program, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Kahrıman’ın konuşmasıyla başladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tanıtım Filminin gösteriminin ardından, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Uzman Ali Emrah Tokatlıoğlu ‘Erasmus’, Ecem Başel ‘Mevlana’ ve Uzman Banu Akkök ‘Free Mover Programları’nın tanıtımı gerçekleştirdiler. Düzenlenen ‘Oryantasyon Programı’nın öğlenden sonraki kısmı ise Psikolog Serdar Topal “Üniversite yaşamına uyum süreci psikolojik zorlukları” konulu sunumu ile başladı. Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Kütüphaneci Erdem Çiftçibaşı’nın “Kütüphane üyelik sistemleri ve kullanım koşulları” ile ilgili yaptığı tanıtımın ardından ‘Oryantasyon Programı’ Uzman Ahmet Becan’ın “Üniversitemizdeki öğrenci toplulukları ve sportif faaliyetler ile ilgili yaptığı sunumla sona erdirildi.