Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nde Yetiştirilen İhtiyaç Fazlası Küçükbaş Hayvanların Satışı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Çiftliği Hayvansal Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi'nde yetiştiriciliği yapılan koyun ve keçi sürüsüne kayıtlı damızlık ve kasaplık nitelikteki toplam 26 baş hayvan (23 baş koyun; 3 baş keçi), 20.12.2018 tarihinde Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından ihale usulü satışa sunuldu. Söz konusu satış işlemleri sonrasında 20 baş dişi koyun, 1 baş koç ve 3 baş dişi keçi olmak üzere toplam 24 baş hayvanın satışı gerçekleşmiş olup, satışlardan toplam 33 153,25 TL gelir elde edildi.