Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğrencileri ‘13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi’nde Üniversitemizi Temsil Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Melih Bozkurt, Okan Kazan, Çitem Gül Avuşar, Feyza Hepkarşı ve Veysi Topaç, 26-27 Nisan 2018 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi’ne Fakültemiz adına katılım sağlayarak, Üniversitemizi bu etkinlikte temsil ettiler. Öğrencilerimizden Melih Bozkurt; “Zootekni Bölümü Öğrencilerinin Araştırma Projelerine Katılımının Sosyal ve Mesleki Katkısı: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Örneği”, Okan Kazan; “Tahirova Kuzularında Neonatal Termoregülasyon”, Çitem Gül Avuşar; “Tahirova Kotunlarında Plasenta Özellikleri”, Feyza Hepkarşı; “Tahirova Koyunlarında Doğum Özellikleri ve Davranış Gözlemleri” ve Veysi Topaç; “Çanakkale’de Et ve Süt Ürünlerine Karşı Tüketici Bilincinin Belirlenmesi” isimli sözlü bildirilerini sundular.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına, katılım sağlayan öğrencilerimizi katılmış oldukları bu etkinlikten dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.