Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğrencisinin TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali’nin danışmanlığında; Tarla Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencimizden Habibe Doğan’ın hazırladığı “İpek Böceği Gübresinin Farklı Dozları Kullanılarak Yem Bitkisi Pennisetum benthium’un Yetiştirilmesi–Cultivation of Fodder Crop, Pennisetum benthium using Different Doses of Silkworm Fertilizer” başlıklı TÜBİTAK projesi, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Habibe Doğan’ı Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.