Ziraat Fakültesi ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin Eser Bakım ve Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Üniversitemizin emekli Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Osman DEMİRCAN tarafından yürütülmüş olan iki adet BAP projesi kapsamında temin edilen çeşitli tarımsal eserlerin yakın zamanda toplanıp bir araya getirilmesi sonucunda temeli atılan ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin eser bakım ve düzenleme çalışmaları, Ziraat Fakültesi’nde devam ediyor. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper DARDENİZ, Fakülte Sekreteri Mustafa Serkan DURDAĞI, Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Onur Sinan TÜRKMEN ve Dr. Özge Can NİYAZ’ın gözetiminde, kısmi zamanlı öğrencilerimizden İlhan ÖZER, Murat KILIÇ ve gönüllülük ilkesiyle çalışan farklı Bölüm öğrencilerimizin katkılarıyla, farklı tarımsal eserler, bakım ve tamiratlarının yapılmasının ardından çeşitli hibe destekleriyle yaptırılan dolapların içerisine yerleştirilip sergi için hazırlanıyor.

Eserlerin envanterinin de tutulmaya başlandığı ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin açılışının 17 Mayıs 2017 tarihinde, Ziraat Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. ‘Tarımsal Değerler Sergisi’nin eser temini aşamasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Osman DEMİRCAN ve Prof. Dr. Turhan TAKAOĞLU ile hibe desteğinde bulunan Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet ÖZKURNAZ ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN’a, ayrıca gönüllülük ilkesiyle çalışan bütün Öğretim Elemanları ile İdari Personel ve öğrencilerimize, Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına teşekkür ederiz.