Ziraat Fakültesi Tarafından '10 Ocak Tarımsal Eğitime Başlanmasının 173. Yılı' Münasebetiyle Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi tarafından, '10 Ocak Tarımsal Eğitime Başlanmasının 173. Yılı' münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen tören saat 13.00'de, yoğun yağmur yağışı altında Ziraat Fakültesi'ni temsilen Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Kahrıman ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal'ın yanı sıra 9 farklı bölümümüzden birçok öğretim elemanı ve öğretim üyesinin katılımlarıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin gerçekleştirilmesinin ardından, Ziraat Mühendisleri Odası'nın günün anlam ve önemine dair yaptığı kısa konuşma ile tören sona erdi.