Ziraat Fakültesi ‘Sosyal Market Odası’ Yenilenen Yüzüyle Öğrencilerimize Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Geçen yıl, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde faaliyete geçirilmiş olan ‘Sosyal Market Odası’, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde de katkı ve bağışlarla yenilenip hizmet vermeye devam ediyor. Ziraat Fakültesi’nin hayırsever akademik ve idari personelinin bağışları ile yardımsever kişilerden toplanan kullanılmamış veya kullanılmış ancak kullanılabilir niteliğini kaybetmemiş olan giyim ve ev eşyaları, Fakültemiz içerisindeki ‘Sosyal Market Odası’nda ihtiyacı olan öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. 30.10.2017 tarihinden itibaren 12.00-14.00 saatleri arasında açık olacak olan ‘Sosyal Market’in, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminin sonuna kadar öğrencilerimize hizmet vermeye devam etmesi planlanmaktadır.