Ziraat Fakültesi 'Sosyal Market Odası' Yeni Dizaynıyla 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemin'de de Öğrencilerimize Hizmet Veriyor

2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde açılmış olan ‘Sosyal Market Odası’, geçen yıl olduğu gibi 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde de, yapılan katkı ve bağışlarla yenilenip hizmete açıldı. Ziraat Fakültemizin akademik ve idari personelinin bağışları sonucu Bölüm Sekreteri Seren Özdemir ve Arş. Gör. Gizem Aksu tarafından alınan yeni kullanım araç ve gereçleriyle yeniden donatılan 'Sosyal Market Odası', 17.10.2018 Çarşamba günü hizmete açıldı. Öğrencilerimiz 'Sosyal Market Odası'ndan 12:00-13:30 saatleri arasında faydalanılabileceklerdir.

Bu vesileyle emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI