Ziraat Fakültesi Sarıcaeli Yerleşkesi Küçükbaş Hayvancılık Biriminde Doğumlar Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Sarıcaeli Yerleşkesi’nde bulunan Ziraat Fakültesi Küçükbaş Hayvancılık Birimi’nde ilk kuzuların doğumu 20 Ocak tarihi itibariyle gerçekleşti. Bu kapsamda 30 Ocak 2017 tarihine kadar doğum yapan 22 Tahirova koyunundan, toplam 34 adet kuzu dünyaya geldi. Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aynur Konyalı’nın başında yer aldığı, lisansüstü ve lisans öğrencilerinden oluşan ekibin özverili ve titiz çalışmaları sayesinde zor koşullar altında gerçekleştirilen doğumların, Şubat ayı boyunca artarak devam etmesi beklenmektedir.