Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programının İkinci Kısmı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni 2018–2019 öğretim döneminde yeni kazanan öğrenciler için 21.09.2018 tarihinde birinci kısmı gerçekleştirilen Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı'nın ikinci kısmına, 26.09.2018 tarihinde Ziraat Fakültesi Amfisinde yapılan Dış İlişkiler Ofisinin sunumları ile devam edildi. Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman’ın açılış konuşması ile başlayan programda, Öğr. Gör. Ali Emrah Tokatlıoğlu  Erasmus+, Mevlana ve Freemover Programları hakkında bilgiler aktardı. Bunun ardından kürsüye gelen Gülşen Yüksek Pekören, öğrencilere Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program Soru-Cevap kısmından sonra sona erdi.