Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesinin “Çağrılı 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı” TÜBİTAK Proje Başvurusu Kabul Edildi

Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Kahrıman’ın Çanakkale Teknopark’ta 2018 yılında Aycan Sütal ve Musa Topçakıl ile birlikte TÜBİTAK BİGG-1512 programı kapsamında kurduğu BAF Elektronik Yazılım Tarım A.Ş. firmasının “Çağrılı 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı”na sunduğu proje önerisi desteklenemeye değer bulundu. Projede mısır tohumlarından katma değeri yüksek ürünlerin elde edilmesine yönelik bir sistemin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Öğretim üyemize ve proje ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.