Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Tiryaki `Bitki Sağlığı Komisyonu´ ve `Bitki Koruma Ürünleri Çalışma Grubu´ Toplantılarına Katılmaya Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Tiryaki,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü nezdinde oluşturulan `Bitki Sağlığı Komisyonu´ ve `Bitki Koruma Ürünleri Çalışma Grubu´ toplantılarına katılmaya devam ediyor. Ankara’da gerçekleştirilen son toplantılarda, pestisit kalıntı verileri üzerinde çalışmalarda bulunuldu.