Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender TİRYAKİ ‘TÜBİTAK’ ‘ Tarım Çağrılı Projeler Danışma Kurulu Üyeliği’ne Yeniden Görevlendirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender TİRYAKİ, ‘TÜBİTAK’ bünyesinde oluşturulan ‘1511 Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı’ kapsamında, ‘Tarım Çağrılı Projeler Danışma Kurulu Üyeliği’ne bir yıllığına yeniden görevlendirildi. Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.