Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Genç Çiftçilere Destek Projesinde Yer Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Sibel TAN ve Yrd. Doç. Dr. Bengü EVEREST’İN yürütücü araştırmacı olarak görev aldıkları,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünce desteklenen "Genç Çiftçi Desteklerine Kriter Olabilecek Parametrelerin ve Gençlerin Tarımda Kalma Eğilimlerinin Belirlenmesi" isimli güdümlü Ülkesel Projenin hazırlık toplantısı İzmir Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde, Tarımsal Ekonomi ve Proje Yönetimi Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK, Proje Koordinatörü Zir. Yük. Müh. Duygu BİROL ve ilgili Öğretim Üyelerimizin katılımıyla, 20.01.2017 tarihinde gerçekleştirildi. Söz konusu projenin 2018 Mart ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.