Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Tarafından Edirne İli'nin Uzunköprü İlçesi'nde Tarım Semineri Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mevlüt Akçura, Doç. Dr. Cafer Türkmen ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çıkılı tarafından, 28.02.2019 Perşembe günü Edirne Uzunköprü Ziraat Odası Seminer Salonu'nda, yetiştiriciler için “Bitki Besleme ve Gübrelemede Toprak ve Yaprak Analizleri” konulu bir eğitim verdi. Edirne İl Tarım Müdürlüğü'nden yetkililerin de bulunduğu seminere yerel basının ilgisi de yoğun oldu.

Öğretim üyelerimize Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına teşekkürlerimizi sunarız.