Ziraat Fakültesi Öğrencileri Üniversitemizi ‘7. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’nde Temsil Etti

Ülkemizin 45 farklı üniversitesinden 700 öğrencinin katılımlarıyla 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen ‘7. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’nde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni, Fakültemizin farklı Bölümlerinden 24 öğrencimiz temsil etti. Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğrencileri Ayşenur Gökçe ve Ebru Düzen, ‘Ezine Peyniri’ isimli posteri asarak Ezine Peyniri’ni katılımcıların beğenisine sunmak için bir tadım standı da oluşturdular. Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası, Çanakkale Belediyesi, Ezine Peynirciler Derneği ve Ezine Ziraat Odası’nın maddi destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte,  Kelebekler Vadisi ve Mevlana Türbesi ziyaretlerinin ardından, ‘7. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi’, öğrencilerimize verilen girişimcilik eğitimi ve katılımcı öğrencilere sertifika töreniyle sona erdi. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.