Ziraat Fakültesi Öğrencileri ‘Uluslararası Katılımlı 8. Tarım Öğrenci Kongresi’nde Üniversitemizi Temsil Ettiler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinden Münevver Şimşek, Beril Pınar, Şeyma Erdoğan, Nur Seda Yılmaz, Ganime Savran, Volkan Deniz Sancar, Mehmet Akif Kanlı, Selin Sönmez ve Ali Şaşmaz, 27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen ‘Uluslararası Katılımlı 8. Tarım Öğrenci Kongresi’ne Fakültemiz adına katılım sağlayarak Üniversitemizi temsil ettiler. Öğrencilerimizden Münevver Şimşek; “Crispin Modern Biyoteknolojideki Yeri”, Ganime Savran ve Selin Sönmez; “Zaymoteknoloji” ile “Siyah Biyoteknoloji”, Nur Seda Yılmaz ve Volkan Deniz Sancar; “Rekombinant DNA Teknolojisi” isimli poster bildirilerini sundular.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına, Kongreye katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin katılım sağlamasında destek olan Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Türker Savaş ve Ziraat Mühendisleri Odası’na, Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Cem Ömer Egesel’e, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz ile Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal’a öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.