Ziraat Fakültesi ile Organik Solucan Gübresi İşletmeleri Dernekleri Arasında Protokol Antlaşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı ile 'TOSGİD' ve 'KOSGİD' Organik Solucan Gübresi İşletmeleri Dernekleri arasında Ar-GE çalışmaları ile ortak faliyetlerin yürütülmesini konu alan bir protokol antlaşması imzalandı. Ziraat Fakültesi Dekanlığı makamında gerçekleştirilen protokol töreninde, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz ile 'TOSGİD' ve 'KOSGİD' Organik Solucan Gübresi İşletmeleri Dernekleri'nin başkanı Ali Fuat Çaydamar tarafından protokol imza altına alındı. Protokol kapsamında Ziraat Fakültesi Çiftliği adına solucan gübresi üretiminin yanı sıra, Fakültemiz öğrencilerinin üretim sürecini anlaması için solucan gübresi üretim tesislerine ziyaretler gerçekleştirilerek, Ziraat Fakültesi'nde konu uzmanı akademik personel ile dernek üyeleri tarafından üretim süreçlerinin ve ürün çeşitliliğinin iyleştirilmesine yönelik ortak çalışmaların yapılabilmesi amaçlanmaktadır.