Ziraat Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerinin ‘Kent-Sulama-Peyzaj’ Temalı Sergisi Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Murat Tekiner ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kahraman’ın birlikte organize ettikleri “Kent-Sulama-Peyzaj” temalı sergi açılışı, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Çanakkale’nin en büyük alışveriş merkezi olan ‘17 Burda Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ziraat Fakültesi Dekanlığı ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’nın desteklediği sergiye, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Murat Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Murat Tekiner ile Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taş, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kahraman ile Dr. Öğr. Üyesi Alper Sağlık, proje ve geliştirdikleri ürünler ile katkı verdiler. Sergi alanında gerçekleştirilen açılış töreninde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem,  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman ve AVM Genel Müdürü Erol Yıldız birer konuşma yaparak, kentsel alanlarda doğru sulama uygulamalarının önemi ile peyzaj alanlarının sulanması ve kentsel yeşil alanların artırılması gerekliliğini vurguladılar. 10 Mayıs 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilen ve 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü sona erecek olan sergiye İzmir peyzaj firmalarından ‘Baduende Moss Design’ ve Çanakkale peyzaj firmalarından ‘Gülsa Çiçekçilik’ ürün ve lojistik olarak destek sağladılar.