Ziraat Fakültesi Dönem Birincisinin Fakülte Kütüğüne Plaket Çakma Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim 21. dönem birincisine, Fakülte Dekanlığı’nda Fakülte kütüğüne plaket çakma töreni yapıldı.

Dekanlık makamında düzenlenen törene Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal, Fakülte Sekreteri Osman Kaplan ve Öğrenci işlerinde görevli Hayrettin Uysal katıldılar. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz'in yaptığı konuşmanın ardından Fakültemizin 2019 yılı 21. dönem birincisi Tarla Bitkileri Bölümü öğrencisi Volkan Chisim'in Fakültemiz kütüğüne plaketini çakmasıyla tören sona erdi.