Ziraat Fakültesi Dönem Birincisinin Fakülte Kütüğüne Plaket Çakma Töreni Yapıldı

Ziraat Fakültesi Dönem Birincisinin Fakülte Kütüğüne Plaket Çakma Töreni Yapıldı

       Ziraat Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi dönem birincisine, Fakülte Dekanlığı’nda plaket ve hediyeleri takdim edilerek, Fakülte kütüğüne plaket çakma töreni yapıldı.

       Dekanlık makamında düzenlenen törene Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal, Fakülte Sekreteri Osman Kaplan, Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker ile öğrencimizin ailesi katıldı.

       Ziraat Fakültesi’ni 3,54 ortalama ile dönem birincisi olarak bitiren Bahçe Bitkileri Bölümü mezunu Huriye Altınok Karslı, Fakültemiz kütüğüne plaketini çaktı. Karslı,  Ziraat Fakültesi’nin ikinci üniversitesi olduğunu belirterek,  başarı için çok çalıştığını ve Fakültemizi birincilikle bitirmekten gurur duyduğunu ifade etti. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından dönem birincisi öğrencimize Plaket ve Teşekkür Belgesi takdimi gerçekleştirildi. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz; Huriye Altınok Karslı’nın Bahçe Bitkileri Bölümü’nde kendi bitirme ödevi öğrencisi olduğunu ve başarılı bir bitirme ödevi ve not ortalamasıyla mezun olmaya hak kazandığını ifade ederek, kendisini başarısından dolayı tebrik etti ve bundan sonraki hayatında muvaffakiyetler diledi. Ardından, Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker öğrencimize budama makası ve aşı bıçağı hediye ederek tebrik etti. Çekilen fotoğrafların ardından, düzenlenen tören sona erdi.