Ziraat Fakültesi Dönem Birincisinin Fakülte Kütüğüne Plaket Çakma Töreni Yapıldı

Ziraat Fakültesi Dönem Birincisinin Fakülte Kütüğüne Plaket Çakma Töreni Yapıldı

          Ziraat Fakültesi dönem birincisinin Fakülte kütüğüne plaket çakma töreni Ziraat Fakültesi Dekanlığı'nda yapıldı ve aynı anda 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde dereceye giren mezunlarımıza plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

             Dekanlık makamında düzenlenen törene, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arda Akçal, Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş, Bitki Koruma Bölümü Başkanı Prof. Dr. Uğur Gözel, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. İskender Tiryaki, Bölümlerin öğretim üyeleri ve dereceye giren mezunlarımızın aileleri katıldı.

          Ziraat Fakültesini 3,73 not ortalaması ile Dönem Birincisi olarak bitiren Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü mezunu Çağlar Kaya, Fakültemiz kütüğüne plaketini çaktı ve yaptığı konuşmada; “Başarıya giden yolda bana emek veren başta aileme, Bölümümdeki ve Fakültemdeki bütün hocalarıma tek tek teşekkür ediyorum, sizlerden aldığım bilgi ve güçle, Ülkem için işini en iyi yapan Ziraat Mühendisi olmak için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi. Konuşmanın ardından, Fakültemizin Dönem Birincisine Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. İskender Tiryaki tarafından plaket ve belge takdimi yapıldı.

           Ziraat Fakültesini 3,45 not ortalaması ile ikinci olarak bitiren Bahçe Bitkileri Bölümü mezunu Esra Şahin’e Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş, 3,20 ortalama ile üçüncü olarak bitiren Bitki Koruma Bölümü mezunu Nazlı Gürsel’e Bitki Koruma Bölümü Başkanı Prof. Dr. Uğur Gözel tarafından plaket ve belgelerinin takdim edilmesiyle tören sona erdi.