Ziraat Fakültesi Çanakkale 1. Tarım Fuarı’nda Temsil Edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 02-05 Mayıs tarihleri arasında, 'Agonya Fuarcılık' tarafından düzenlenen “Çanakkale 1. Tarım Fuarı’nda” tanıtım standıyla temsil edildi. Fuar açılış programında ilk gün Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Onur Sinan Türkmen tarafından “Endüstriyel Tarım” konulu bir konferans verilirken, Fuarın ikinci gününde Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Baytekin’in konuşmacı olarak katıldığı “Troi’da Tarım” başlıklı bir konferans düzenlendi. Fuara gelen ziyaretçilere, Ziraat Fakültesi’nden görevli Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali, Uzman Mürsel Güven ve Uzman Ahmet Becan ve Tarla Bitkileri Bölümü öğrencilerinden Habibe Doğan, Ebru Üstündağ, Sümeyye Kutlu ile Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğrencilerinden Akın Kuyulu ve Fatih Dava tarafından Ziraat Fakültesi için ayrılan stantta çeşitli sunum ve görseller eşliğinde Fakültemizin tanıtımı gerçekleştirildi.