Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Projeler Tübitak Tarafından Desteklendi

Danışmanlığını Prof. Dr. Savaş Korkmaz’ın yaptığı, Bitki Koruma Bölümü son sınıf öğrencilerimizden Kadircan Taşkıran’ın hazırladığı; “Farklı Total RNA İzolasyon Yöntem Verimlerinin RT-PCR Analizi ile Değerlendirilmesi”, Melike Çalık’ın hazırladığı; “Turnip Mosaic Virus Kanola İzolatlarının SSCP Analizi ile Moleküler Karakterizasyonu” ve Süleyman Sertgöz'ün hazırladığı; “Lettuce Mosaic Virus İzolatlarının Farklı Gen Bölgelerine Göre Moleküler Karakterizasyonu” başlıklı Tübitak projeleri, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için desteklenmeye değer bulunmuştur. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.