Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Türk Sanat Müziği Konseri’

‘Üniversitemizin Kuruluşunun 25. Yılı Etkinlikleri’ kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Amfisi’nde 27.02.2017 tarihinde ‘Türk Sanat Müziği Konseri’ düzenlendi. Fakültemizde, ‘Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun Şef Osman ERKAN yönetiminde icra ettiği konsere çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı. Bir bölümünde Çanakkale’li ünlü bestekâr merhum Teoman ALPAY’ın eserlerinin yanı sıra Zeki MÜREN, Münir Nurettin SELÇUK ve Özdemir HAFIZOĞLU gibi ünlü birçok bestekarımızın eserleri, 27 bayan ve 19 erkek solistten oluşan koro tarafından 12 kişilik saz heyetinin eşliğinde seslendirildi. Sunuculuğunu Dr. Özge Can NİYAZ ve Yasemin AÇIKGÖZ’ün üstlendiği konserin ardından, ‘Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Ulviye ÇALIDAĞ’a, Şef Osman ERKAN’a, Sunucu Yasemin AÇIKGÖZ’e ve ‘Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’na plâket ve teşekkür belgelerinin takdimi gerçekleştirildi. Benzer etkinliklerin Fakültemizde önümüzdeki aylarda da gerçekleştirilmesi arzu edilmektedir.