ZİRAAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Ziraat Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım ile çok sayıda akademik personel katıldı. Dekan

Prof.Dr. Murat Yıldırım’ın açılış konuşması ile başlayan kurul toplantısında, İlk olarak Fakültemizin mevcut durumuyla ilgili bilgiler paylaşan Prof. Dr. Murat Yıldırım; 2019-2020 akademik dönemine fakültemizde 205 yeni kayıt, toplam 1471 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Prof. Dr. Murat Yıldırım, fakültenin hedefleri ve kısa-orta vadeli planlarını aktardıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı kürsüye davet etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ise konuşmasında Ziraat Fakültesi’nin gösterdiği başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziraat Fakültesi'nin, önemi her geçen gün artan fakültelerden biri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Murat, “Ziraat Fakültesi, başarısını her geçen gün arttıran, bölge için çok önemli bir fakülte. Biz de bunu daha da pekiştirmek için gerekli tüm destekleri sağlamaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Şeffaflığa, liyakat ve adalete her zaman inanarak ve bu doğrultuda çalışarak devam edenler,  başarıyı elde eder diyen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, aynı zamanda bilgi, duygu ve eylem kavramlarının yapılan işlerde ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, “Bizler etik, ahlaki ve insani değerleri kaybettiğimizde, kanun veya yaptırımların hiçbir değeri yoktur. Önlemli olan öncelikle bizim insani değerleri kaybetmeden yaşamamızdır” dedi.

Toplantı,  soru ve temenniler ile son buldu.