Ziraat Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi

Ziraat Fakültemizde Emeklilik Töreni Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden emekli olan Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ferhan Savran ve Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Kaleci için emeklilik töreni düzenlendi.

Ziraat Fakültesi amfisinde düzenlenen emeklilik törenine; Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Çamoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Emeklilik töreninde ilk olarak öğretim üyelerinin özgeçmişi okundu ve hayatlarından kesitlerin yer aldığı slayt gösterisi yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, konuşmasında “Emeklilikleri bir ayrılık olarak görmediğini, esas bundan sonraki süreçte gönüllü olarak yapılacak işlerin daha fazla bağlılık anlamına geldiğini söyledi. Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım; Hocalarımızın en büyük meyvesi öğrencileridir. Akademik hayatları süresince birçok Ziraat Mühendisi yetiştirdiler. Bu onlar için gurur verici bir olay. Bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum” diye konuştu.

Bölüm Başkanlarının ve öğretim üyelerimizin emekli hocalarımızla ilgili duygularını dile getirdikleri serbest kürsü konuşmalarının ardından öğretim üyelerine plaket, çiçek ve hediye takdim edildi. 

Tören, emekli olan öğretim üyelerinin konuşmalarının ardından yapılan ikramlar ile son buldu.