Ziraat Fakültemiz ZMO XI. Öğrenci Kurultayı'nda Temsil Edildi

Onbirincisi 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Öğrenci Kurultayı’na Fakültemizi temsilen Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğrencisi Münevver Şahin ile Zootekni Bölümü öğrencisi Tuğba Gülşen katıldı. Öğrencilerimiz tarafından “Fakültede Ders Dışı Sosyal Aktiviteler, Yürütülen ve/veya İçinde Olunan Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Fakültedeki Öğrenci Kulüpleri” sözlü sunumu ile “Ezine Peyniri ve Türk Saanen Keçisi” poster sunumunun yapıldığı Kurultayda, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi'nin Akademik Danışmanı olarak Tarla Bitkileri öğretim elemanı Dr. Onur Sinan Türkmen öğrenci sunumlarına katkı sağladı. Kurultay, 25 Kasım 2018 tarihinde Anıtkabir ziyaretiyle tamamlandı.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı olarak emeği geçen öğrencilerimiz ile Tarla Bitkileri Bölümü öğretim elemanı Dr. Onur Sinan Türkmen'e teşekkür ederiz.