Yenilenen Yüzüyle Ziraat Fakültesi ‘Sosyal Market Odası’ Öğrencilerimize Hizmete Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde 2016-2017 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında hizmete giren ‘Sosyal Market Odası’, Ziraat Fakültesi’nin hayırsever akademik ve idari personelinin yapmış olduğu katkı ve bağışlarla yenilenip, 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında da öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Ziraat Fakültesi idari ve akademik personelin maddi destekleriyle alınan giyim ve ev eşyalarının ihtiyacı olan öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtıldığı ‘Sosyal Market Odası’nın, 2018-2019 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında da öğrencilerimize hizmet vermeye devam etmesi planlanmaktadır.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına, ‘Sosyal Market Odası’na bağış ve katkıda bulunan bütün idari ve akademik personelimize teşekkürlerimizi sunarız.