TÜBİTAK’tan Ziraat Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Onur Sinan Türkmen’e Genç Girişimci Desteği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim elemanı Dr. Onur Sinan Türkmen’in BİYOTEG grubundaki “Bitki Doku Kültürü Yöntemlerine Entegre Akıllı Bitkisel Üretim Kiti Geliştirme” başlıklı projesi, TÜBİTAK’ın ticarileşme potansiyeli yüksek projelere verdiği ‘TÜBİTAK 1512 BİGG’ (Bireysel Genç Girişimci) tarafından desteklenmeye değer bulundu. Teknopark’ta bir işletme kurulumu, cihaz ve personel desteği konularında desteklenen proje için bir prototip geliştirme beklentisi bulunmaktadır.

Değerli hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.