Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yakup ÇIKILI Tarafından "Sürdürülebilir Tarım ve Yeşil Gübreleme" Konulu Bir Seminer Verilmiştir

.

Eceabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yakup ÇIKILI tarafından "Sürdürülebilir Tarım ve Yeşil Gübreleme" konulu bir seminer verilmiştir.

Lavanta yetiştiriciliği ve biyolojik gübreleme konularındaki uzman araştırmacıların da sunumlarıyla katkı verdikleri seminere; Eceabat ilçe Kaymakamlığı, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü gibi resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra lavanta yetiştiricileri, Ziraat Mühendisleri ve bölge çiftçileri katılım sağlamışlardır.