TETAM’da Bulunan Ziraat Fakültesi 'Küçükbaş Hayvancılık Yetiştirme Birimi’nin Taşınmasıyla İlgili Çalışmalara Devam Ediliyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, 11 Mayıs 2017 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, Zootekni Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aynur Konyalı, Prof. Dr. Türker Savaş, Yrd. Doç. Dr. Cemil Tölü, Yrd. Doç. Dr. Hande Işıl Akbağ, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekiner ile Uzman Mürsel Güven’in katılımlarıyla, Sarıcaeli Köyü sınırları içerisindeki TETAM Yerleşkesi’nde bulunan Ziraat Fakültesi ‘Küçükbaş Hayvancılık Yetiştirme Birimi’nin eski Radar Mevkii bağ alanlarının bulunduğu 110 dekarlık alana inşa edilecek olan yeni yapılarına taşınması ile ilgili bir toplantı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, yeniden planlanan ‘Küçükbaş Hayvancılık Yetiştirme Birimi’nin teknik yapısı hakkında değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunuldu. Üç aydır düzenli olarak devam etmekte olan toplantıların ilerleyen günlerde sonuca kavuşturulması hedeflenmektedir.