'Tarım Ekonomisi Günleri' Kapsamında Öğrenci Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 'Tarım Ekonomisi Günleri' etkinlikleri kapsamında, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü mezunu olan 26. Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencileri arasında bir söyleşi düzenlendi. Bu kapsamda Türkiye’de tarım politikası uygulamaları, kamuda ve özel sektörde tarım ekonomisti ihtiyacı ve yetkinlikleri, tarımın içinde bulunduğu güncel ekonomik sorunlar, tarımda örgütlenme modelleri gibi önemli konular, soru cevap şeklinde tartışıldı. Söyleşi, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'e bir plaket takdimi ve Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sibel Tan tarafından da bir çiçek takdimi ile tamamlandı.