Tarım Ekonomisi Bölümü Öğrencilerine TÜBİTAK 2209A Proje Desteği

Fakültemiz Bitki Koruma Bölümü öğrencisi Demet USLU'nun ve  Tarım Ekonomisi Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ayşegül Yavaş, Batuhan Ören ve Özge Ekinci’nin yürütücülüğünü üstlendiği proje önerileri “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Proje Yürütücüsü: Özge EKİNCİ

Proje Araştırmacıları: Hasan KURT, Nurcan KARAKOÇ

Proje Başlığı: IPARD Projesi Kapsamında Üreticilerin Makine Ekipman Desteğinden Faydalanma Düzeyini Etkileyen Faktörlerin Analizi: Çanakkale İli Örneği

Proje Danışmanı: Doç. Dr. Sibel TAN