Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer Ziraat Fakültesi'nde Yürütülmekte Olan Faaliyetleri Yerinde İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'in Ziraat Fakültesi'ne gerçekleştirdikleri ziyarette, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Dr. Öğretim Üyesi Arda Akçal, Fakülte Sekreteri Osman Kaplan, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Karabayır, Lâpseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Engin Gür ve Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cafer Türkmen de hazır bulundular. Dekanlık makamında Çanakkale tarımı ile Ziraat Fakültesi'nde yürütülmekte olan çeşitli faaliyetler konusunda Rektörümüze çeşitli bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer 'Kalıcı Tarımsal Değerler Sergisi'ni gezerek yeni dizayn edilen sergileme dolaplarını inceledi. Yeni açılan Ziraat Fakültesi Döner Sermaye Satış Ofisi'ni de gezen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, çeşitli pekmezler, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, kayın mantarı, hıyar, domates, kıvırcık marul, solucan gübresi gibi Ziraat Fakültesi Çiftliği'nde yetiştirilmekte olan ürünlerin satışının yapıldığı Ofisi hakkında Dekan Prof. Dr. Alper Dardeniz'den bilgi aldı. Son olarak, yeni faaliyete geçirilen 'Toprak Biyolojisi ve Mikrobiyoloji Araştırma ve Uygulama Labaratuvarı' ile 'Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nı inceleyen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, yapılan bütün çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra Fakültemizdeki incelemelerini sonlandırarak ayrıldılar.