Özel İsmail Kaymak Ortaokulu Öğrencileri’nden Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret

Özel İsmail Kaymak Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri, 23.11.2017 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ettiler. Fen Bilimleri öğretmenleri Filiz Genç ve Belemir Özeş’in gözetiminde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Engin’in eşliğinde, Fakültemiz laboratuvarlarında “Mikroskobik Canlıları Tanıyalım” etkinliği kapsamında bilgilendirilerek çeşitli incelemelerde bulundular. Özel İsmail Kaymak Ortaokulu öğrencilerinin ziyareti, Fakültemizde bulunan `Tarımsal Değerler Sergisi´nin gezilmesiyle sona erdi.

Gerçekleştirilen ziyaret için, öğretmenleri Filiz Genç ve Belemir Özeş ile Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Engin’e Dekanlığımız adına teşekkürlerimizi sunarız.