Özel İsmail Kaymak Koleji Öğrencilerinden Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret

Özel İsmail Kaymak Koleji İlköğüretim 4-A (Ladin), 4-B (Tarçın), 4-C (Gürgen) sınıfı öğrencileri Ziraat Fakültesi’ni ziyaret etti. Seminer salonunda Dr. Öğretim Üyesi Onur Sinan Türkmen’in “Tarım ve Teknoloji” konulu sunumunun ardından, Dr. Öğretim Üyesi Burak Polat ve Araş. Gör. Şahin Gök “Böceklerin Dünyası” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Ardından öğrenciler,Fakülte Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ve Doç. Dr. Fatih Kahrıman ile ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çitliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ndeki seralarda üretilen araştırma fazlası çiçek fidanlarının dikim etkinliğine katıldı. Akabinde Hayrettin Uysal eşliğinde öğrenciler “Tarımsal Değerler Sergisi”ni gezdi. Tarımsal üretimde eskiden kullanılan araç-gereçler ile kullanılan diğer ekipmanlar hakkında bilgi aldı. Fuaye alanında toplu fotoğraf alınmasının ardından ziyaret son buldu.