Organik Gıda Parekendeciliğinde Eğitimcilerin ''Eco-Qualify'' Kalite Güvence Sistemi için ECVET Merkezli Eğitimi / ECVET-ECOQUALIFY/ Projesi

Bulgaristan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Avusturya ve Almanya'nın ortak olduğu ECVET-Based Training of Trainers in Organic Food Retailing to Ecoqualify Quality Assurance System (Organik Gıda Parekendeciliğinde Eğitimcilerin ''Eco-Qualify'' Kalite Güvence Sistemi için ECVET Merkezli Eğitimi / ECVET-ECOQUALIFY/ isimli Yenilik Transferi Leonardo da Vinci Projesi 1.10.2013-30.09.2015 tarihleri arasında yürütülmek üzere kabul edilmiştir.
     Proje koordinatörlüğünü University of Agribusiness and Rural Development- Bulgaria (UARD)'nın yaptığı projede Türkiye; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ; Prof. Dr. Feyzi UĞUR ve Yrd. Doç. Dr. Nazan ARİFOĞLU) ve Eğitim Araştırmaları Birliği (EAB; Doç. Dr. Ali KARABAYIR ve Yrd. Doç. Dr. Canan ÖZTOKAT KUZUCU) tarafından temsil edilmektedir.