Öğretim Üyelerimize Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından, 2017-2019 tarihleri arasında projeleri desteklenen Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Savaş Korkmaz, Prof. Dr. İsmail Kasap, Prof. Dr. Murat Şeker, Prof. Dr. Mevlüt Akçura’ya ve ayrıca Avrupa Birliği’nin ‘Strategic Partnerships for Adult Education/Development of Innovation’ programı kapsamında aynı tarihlerde projeleri desteklenen Prof. Dr. Kemal Çelik’e, 12.02.2018 tarihinde Dekanlık makamında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından teşekkür belgelerinin takdimi gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.