MAY Tohum Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirdi

Ülkemizin önde gelen tohumluk firmalarından olan MAY Tohum Firması öğrencilerimize yönelik olarak, firmanın insan kaynakları yetkilileri Sebla Gül ve Mustafa Akbenli’nin katılımı ile 18.04.2019 tarihinde Fakültemiz Amfisi'nde bir tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte, firma tarafından yürütülen “Akademay”, “May Staj” ve “İşTe Yetenek” programları hakkında bilgiler verildi. Firmanın insan kaynakları yetkilisi Sebla Gül tarafından yapılan sunumun ardından, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Ayrıca Fakültemizden mezun olan ve firmanın Çanakkale sorumluları olarak çalışan Halil Uysal ve Hakan Küçük, May Tohum’da stajlarını yapacak öğrencilere yönelik olarak firmanın faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdiler. Etkinlik sonunda, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman tarafından May Tohum Firması yetkililerine teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.