Güzel Sanatlar Fakültesi ile Ziraat Fakültesi Arasında Bir Proje Daha Hayata Geçiriliyor

Üniversitemiz Rektörlüğü Sanat Danışmanı ve aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Doğrusöz ile Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Gülcan Kolay, Şule Nur Gürdelen, Kader Umutlu ve Elif Yılmaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz’i 06.03.2018 tarihinde makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin Ziraat Fakültesi’nin bina içi duvarlarına tarımla ilgili tematik nitelikte yeni resimler yapmaları kararlaştırıldı. Güzel Sanatlar Fakültesinden gelen heyet daha sonra Ziraat Fakültesi’nde incelemelerde bulunarak ayrıldı.