Geleceğin Üniversitelileri Ziraat Fakültesini Ziyaret Etti

Çanakkale Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu’nun yürüttüğü “Çocuk Üniversitesi Projesi” kapsamında, 4A ve 4B sınıfı öğrencileri Ziraat Fakültesi’ni ziyaret ederek bir takım etkinlikler gerçekleştirdiler. İlk olarak Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal rehberliğinde ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ni dolaşarak bilgi alan öğrenciler, Dr. Mehmet Burak Büyükcan rehberliğinde Tarım Makinaları Maket Sergisi’ni gezdikten sonra, Dr. Ali Kürşat Şahin rehberliğinde böcek koleksiyonunu inceleyerek mikroskop ile uygulamalar gerçekleştirdiler. Bunun ardından, Dr. Öğr. Üyesi Murat Tekiner ve Dr. Öğr. Üyesi Okan Erken ile bir grup Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğrencimizin rehberliğinde Nivo aleti ile define bulma uygulaması ve son olarak da Pantograf ile harf yazma uygulamalarını gerçekleştiren öğrenciler yorgun ama mutlu bir şekilde Ziraat Fakültesi'nden ayrıldılar.