Fıstık Çamı Fidanları Toprakla Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ’25. Kuruluş Yılı’ münasebetiyle, Ziraat Fakültesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ortaklaşa düzenledikleri ‘Fıstık Çamı Fidanı’ dikim etkinliği 25 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nden temin edilen 100 adet fıstık çamı fidanı toprakla buluştu. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper DARDENİZ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR, Ziraat Fakültesi Sekreteri Mustafa Serkan DURDAĞI, Üniversitemiz Peyzaj Birimi ile öğrencilerimizin katılımıyla, Kampüs Alanı içerisinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na hakim bir tepe üzerinde gerçekleştirilen etkinlik, dikilen fıstık çamı fidanlarına can suyu verilmesiyle sonlandırıldı.