Fakültemize Yeni Gelen Öğrencilerimiz ile Tanışma Toplantıları Düzenlendi

Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre 2016-2017 Akademik yılında Fakültemiz ailesine katılan öğrencilerimize Üniversitemiz ve eğitim alacakları bölümlerince tanımlanan ve karşılaşabilecekleri bazı olayların çözümüyle ile uyum sürecini kolay atlatmalarının sağlanması amacıyla, bölüm öğretim üyeleri ile görüşme imkânı sağlanmıştır. Bu görüşmelerde Fakültemizi tercih etmelerinde etkili olan unsurlar, eğitim süreci boyunca Fakültemizden beklentileri ve gelecek planları gibi konular görüşülmüştür. Öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca gerekli olacak yönetmelik ve yönergeler ile ilgili bilgiler verilmiştir. Eğitim alacakları bölümler öğrencilerimize tanıtılarak tabi oldukları yönetmelik ve yönergelerle ilgili çeşitli konular aktarılmıştır.

Fakültemizi seçerek bizimle geleceklerini hazırlamak isteyen öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.