Fakültemiz Dekan Yardımcıları Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Çiftliği ve Gıda Üretim İşletmesini Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Çamoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren “Ziraat Fakültesi Çiftliği ve Gıda Üretim İşletmesi’ni incelemelerde bulunmak üzere ziyaret ettiler.

Çiftliklerden sorumlu Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hayrettin Kuşçu’nun verdiği bilgiler eşliğinde birçok alanı görme ve üretim tesislerinde inceleme yapma fırsatı bulan Fakültemiz Dekan Yardımcıları; “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Çiftliği’nin de hızlı ve doğru şekilde büyümesi için bu tür ziyaretlerin mümkün olduğunca yapılacağını ve buradan elde edilen bilgilerin Fakültemiz Çiftliği bünyesinde yapılacak üretimler için büyük kolaylık sağlayacağını belirttiler”.