FAKÜLTEMİZ 2015-2016 BAHAR YARIYILI AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mendeş, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ve fakülte öğretim üyeleri ve Öğretim Elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulda Dekan Prof. Dr. Mehmet Mendeş fakültenin akademik durumunu değerlendirerek detaylı bir çalışma sundu. Prof. Dr. Mendeş, fakülteyi ileri taşıyabilmek için neler yapmak istediklerini ve hedeflerinin neler olması gerektiğini ifade etti.

Ziraat Fakültesi’nin önümüzdeki döneme ilişkin planlarını ve ihtiyaçlarını anlatan Dekan Mendeş, Rektörlüğün Ziraat Fakültesi’ne verdiği önem ve destek için Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise Ziraat Fakültesi’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Geçen 9 aylık sürede özellikle elimizdeki mevcut imkânlarla akademik çalışmaları nasıl destekleyebiliriz, neler yapabiliriz diye yoğun bir çaba içinde olduk. Gerek kadro, gerekse kaynaklar anlamında aralıksız çalışmaktayız. Üniversiteye bir alan tahsisi yapıldığı takdirde Ziraat Fakültesi’nin en acil ihtiyacı olan Uygulama Alanları önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirilebilecek. Bu alanların hayata geçirilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Gerçekleştirdikleri projeler ve destekler için de öğretim üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Toplantının son bölümünde söz alan Fakültemiz Bölüm Başkanları ise dilek ve isteklerini ifade etti. Rektör Acer’in özlük hakları ile ilgili geçmişte yaşanan mağduriyetleri büyük oranda ortadan kaldırdığını ifade eden Bölüm Başkanları özverili çalışmaları için teşekkürlerini dile getirdiler.

Ziraat Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurulu verilen kokteyl ile son buldu.