Erasmus+Stratejik Ortaklık Projesi “Preparing for the Future- European E-Learning Training on the Code of Good Organic Retailing Practice

İyi Organik Perakendeciliği Uygulamasının Avrupa Şifreleri”  ve yönetici ile personelin bu şifrelerin prensiplerini günlük iş uygulamalarında yerine getirmeleri adına e-öğrenim kursu geliştirmeyi hedefleyen; “Preparing for the Future-European E-Learning Training on the Code of Good Organic Retailing Practice” isimli Erasmus+Stratejik Ortaklık Projesi’nde sona yaklaşılmakta. .Üniversitemiz ile birlikte Hollanda, Fransa, Almanya, Slovenya, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti’nden 9 ortağın katılımıyla yürütülen projede Yönetici ve Personel için E-Öğrenim Kursu tamamlanarak http://www.ecoretail.eu adresinde Türkçe dahil 7 dilde yayınlanmıştır. Projenin E-Öğrenim kursu ile ilgili 29 Ağustos tarihinde Ziraat Fakültesi’nde bir tanıtım toplantısı yapılmıştır.