Dardanos Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Uygulama Alanı’ndaki Bağ ve Meyve Plantasyonlarının Hasatları Tamamlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi, ‘Ziraat Fakültesi Uygulama Alanı’ndaki bağ ve meyve plantasyonlarının hasatları, 25 Eylül 2017 tarihi itibariyle büyük ölçüde tamamlandı. Bu kapsamda, 2017 yılı vejetasyonu başından itibaren yürütülmekte olan kültürel bakım işlemlerinin ardından, çok sayıdaki yüksek lisans ve doktora öğrencisinin tez çalışmalarının yapılmakta olduğu, kayısı, erik, üzüm, incir, nar ve trabzon hurması gibi meyve türlerindeki hasatlarda sona gelindi. Zeytin plantasyonundaki hasatların ise Ekim ayı sonundan itibaren kademeli şekilde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.